معرفی چند نرمافزار پر کاربرد برای تولید محتوای الکترونیکی
راهکارهایی برای مدرسان، معلمان و فرهنگیان
- نسخهی الکترونیکی کلیهی کتابهای درسی در سایت چاپ و نشر کتب درسی وجود دارد. برای تدریس از روی کتاب، میتوانید ابتدا آن کتاب را از این سایت دانلود کنید.
- به منظور ویرایش فایل های PDF میتوانید از نرمافزارFoxit phantom استفاده کنید. یکی از کاربردهایش در تدریس اضافه کردن Comment است.
- برای استفاده از قلم دیجیتال، تصویربرداری از صفحه نمایش و ضبط فیلم از صفحه نمایش و کتاب الکترونیکی میتوانید از نرمافزار Powerpoint استفاده کنید و با افزودن سربرگهای جدیدی مثل Pen، Draw و Recording (در سربرگ Insert موجود است) به سادگی اینکارها را انجام دهید. برای افزودن سربرگها نیز کافی است از Powerpoint Option به Customize Ribbon بروید و سربرگ مورد نظر خود را اضافه نمایید. گزینهی Ink to shape هر تصویری را که ترسیم کنید به نزدیک ترین شکل موجود تبدیل میکند و گزینهی Ink to Math هر فرمول ریاضی که بنویسید، آن را به صورت فرمولنویسی رایانهای درمیآورد.
- برای ضبط فیلم همچنین میتوانید از نرمافزارهایی مثل Snagit و Camtasia استفاده کنید.
- نرمافزار Advance Video Compressor برای کاهش حجم فیلم مورد استفاده قرار میگیرد. معمولا فیلمهای آموزشی بهتر است کمتر از ۲۵ دفیقه باشد و کاهش حجم باید بدون کاهش کیفیت صورت گیرد. در بخش تنظیمات نرمافزار مییتوانید نرخ نمونهبرداری را در بخش Orginal روی حدود ۴۰۰ و پسوند صوتی را MP3 f بگذارید.
- به منظور حاشیهنویسی در فایل PDF نیز نرمافزار PDF Annotator قابلیتهای جذابی را فراهم میآورد.
فیلمهای آموزشی برخی از موارد فوق در این وبسایت موجود است.
برچسب ها: PDF تولید محتوای الکترونیکی چند نرم افزار پر کاربرد حاشیه نویسی دکتر محمدپور ساخت درس افزارها فیلم آموزشی فیلمبرداری از صفحه نمایش قلم دیجیتال قلم نوری کاهش حجم فیلم محتوای الکترونیکی محمدحسن محمدپور نسخه الکترونیکی کتاب های درسی ویرایش پی دی اف